Moja prva Mimma

O Mimmi

Svojo prvo punčko iz blaga sem dobila za tretji rojstni dan. Poimenovala sem jo Mima in kaj hitro mi je tako prirasla k srcu, da brez nje nisem mogla zaspati.

Punčka me je v mlajših letih spremljala vsepovsod, kasneje pa je v spalnici dobila častno mesto, ki ga ponosno zaseda še danes.

Mojo Mimo je pošteno zdelal zob časa, a še vedno služi kot inspiracija za vse njene naslednice.

Sodobna Mimma tako ohranja bistvene lastnosti klasične punčke iz blaga – je praktična, izjemno mehka in enostavna za vzdrževanje, a hkrati stopa v korak s časom. Je namreč modna, narejena po meri in zelo obstojna.

O Tini

Že od malih nog sem z eno nogo v ustvarjalnih vodah. Od vedno sem rada risala, slikala, fotografirala, preizkušala svoje spretnosti v šivanju, kvačkanju in pletenju, veliko sem tudi fotografirala. Za šivalnim strojem sem se znašla šele nedavno, a takoj vzljubila možnosti, ki mi jih ponuja svet krojenja, šivanja in pisanih vzorčkov. Po zgledu moje najljubše punčke iz blaga nastala prva prava Mimma, a v moji šivalnici ne najdete samo punčk – v njej nastajajo tudi fantje, medvedki, zajčki, mucke, pravzaprav karkoli vam srce poželi. Čeprav je blagovna znamka Mimma še sveža, punčke razveseljujejo otroke in odrasle po vsem svetu. In prav to je tisto, kar razsveseljuje tudi mene.

_DSC8091